BARSA OVERAVA TITULU: Redovna mušterija dolazi na ''Kamp nou''

V.M.

02. 05. 2023. u 08:51

OSASUNA gostuje u Kataloniji u utakmici 33. kola La lige.

БАРСА ОВЕРАВА ТИТУЛУ: Редовна муштерија долази на Камп ноу

FOTO: AP/Tanjug

Kada je preuzeo klub prošle sezone Ćavi je najavljivao velike stvari i za sada nije razočarao, radi veoma dobar posao i ima odličnu priliku da vrati titulu prvaka u Barselonu. Šest kola pre kraja, njegovi izabranici imaju plus 11 u odnosu na Real Madrid i pobedom na večerašnjem susretu bi gotovo pa sigurno overili prvo mesto.

Barsa igra promenljivo u poslednje vreme i u proteklih pet kola upisala je samo dve pobede uz isto toliko remija i poraz od Raja Valjekana, ali kod kuće su nepobediva mašinerija.

''Kam nou'' je neosvojiva tvrđava ove sezone i Katalonci su na svom terenu na 16 utakmica upisali 13 pobeda i tri remija uz neverovatnu gol-razliku od 32:2.

Sa druge strane, Osasuna pokušava da uhvati poslednji voz za Evropu. Trenutno je deveta na tabeli sa 44 osvojena boda, što je pet poena manje od šestoplasiranog Betisa. Nakon dve vezane pobede (Betis, Kadiz), ''rohiljosi'' su u prošlom kolu poraženi od strane Real Sosijedada (0:2).

Goste krajem nedelje očekuje finale Kupa kralja u kojem igraj sa Real Madridom tako da će se možda trener Arasate Jagoba izvesti nešto slabiji sastav večeras i fokusirati se na taj susret.

Barsa dominira u međusobnim susretima i na poslednjih deset utakmica na ''Kamp nou'' ostvarila je devet pobeda, dok je Osasuna jedanput trijumofvala, 2020. godine.

Očekujemo da domaćin rutinski odradi posao i upiše nova tri boda.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni