LIDS TONE SVE DUBLJE: "Trešnjice" sve bliže da obezbede opstanak

O. M.

30. 04. 2023. u 10:30

BORNMUT dočekuje Lids junajted u 34. kolu engleske Premijer lige.

ЛИДС ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ: Трешњице све ближе да обезбеде опстанак

Foto: Profimedia

"Trešnjice" su 14. na tabeli sa 36 bodova, dok su Jorkširci dve pozicije niže sa 30 bodova, samo jednim više od Lestera koji je u zoni ispadanja.

Lids je osvojio bod u prethodnoj rundi, odigravši 1:1 upravo sa Lesterom, čime je prekinuo niz od tri poraza. Samo jedan bod u poslednja četiri kola koštao je ekipu Havija Garsije pada za tri pozicije, pošto su je na tabeli pretekli Vest hem, Vulverhampton i današnji protivnik.

Bornmut je proteklog vikenda slavio na gostovanju komšijskom Sautemptonu minimalnim rezultatom. Trešnjice su prethodno poražene kod kuće od Vest hema sa čak 0:4, što je bio drugi uzastopni poraz na ''Vitaliti'' stadionu i to bez primljenog gola pošto je prethodno ovde sa 2:0 trijumfovao Brajton. 

Lids je slavio u prethodnom duelu ovih rivala, uzbudljivom i punom preokreta , na ''Eland roudu'' kada je bilo 4:3. Domaći su poveli sa 1:0, gosti preokrenuli do poluvremena a onda sredinom drugog dela igre postigli još jedan gol za 1:3, ali usledio je novi preokret za konačnih 4:3.

Pre tog susreta nisu igrali osam godina, od sezone 2014/15 kada je Lids u Čempionšipu ostvario obe pobede.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri