CENTRAL KORDOBA NAPADA VELEZOVU TVRĐAVU: "Crno-beli" žele da prekinu post na gostovanjima

O. M.

21. 03. 2023. u 17:41 >> 17:41

VELEZ SARSFILD dočekuje ove srede na svom ''Hose Amalfitani'' stadionu Central Kordobu u utakmici osmog kola argentinske Lige profesional.

ЦЕНТРАЛ КОРДОБА НАПАДА ВЕЛЕЗОВУ ТВРЂАВУ: Црно-бели желе да прекину пост на гостовањима

profimedia

Obe ekipe igraju promenjivo u dosadašnjem delu sezone, a u nešto boljoj formi u poslednje vreme je Central Kordoba, iako Velez ima bod više i četiri pozicije je bolje plasiran na tabeli.

Domaćin zauzima 15. mesto, a u svom poslednjem meču Lige profesional Argentine  remizirao je kod kuće protiv Platensea 1:1.

Central Kordoba je pobedila Tigre sa 2:0 kod kuće, čime je produžila svoj niz neporaženosti na tri utakmice.

U prethodnom međusobnom duelu ovih ekipa Velez je prošle sezone pobedio sa 3:1. Valter Bou je postigao dva gola, a mrežu central Kordobe zatresao je i Lukas Janson. Jedini gol za Cetral Kordobu postigao je Renco Lopez. U ukupnom međusobnom skoru, Velez Sarsfild ima dve pobede više, ne računajući jednu u kupu posle penala.

Upravo su Janson i Bou jedina dva igrača koja su ove sezone postigla više od jednog gola za Velez, tačnije po dva. 

S druge strane, Central Kordoba je u dosadašnjih sedam kola postigla samo četiri gola, a svaki je postigao drugi igrač.

Velez je zabeležio jednu pobedu, dva remija i jedan poraz ove sezone u četiri utakmice Lige profesional Argentine na domaćem terenu. Central Kordoba će tražiti prvu pobedu ove sezone na gostovanjima, gde ima jedan poraz i dva remija.

Računajući i prošlu sezonu Central Kordoba se nalazi u seriji od četiri utakmice u gostima bez pobede (po dva nerešena rezultata i poraza). Poslednji put su pobedili u gostima u oktobru 2022. protiv Uniona.

U poslednjih šest ligaških mečeva Velez je pobedio jedan, tri remizirao i dva izgubio. Kordoba je u međuvremenu slavila dva puta, uz isto toliko remija i poraza u proteklih šest kola.

NAŠ PREDLOG: 1&0-2 (kvota 3,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)