RADNIK IGRA SVE BOLJE: Voždovcu neće biti lako u Surdulici

O.M.

28. 02. 2023. u 12:12

VOŽDOVAC u okviru 24. kola Mocart bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici, gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

РАДНИК ИГРА СВЕ БОЉЕ: Вождовцу неће бити лако у Сурдулици

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Domaćin u ovaj meč ulazi posle dva remija, od kojih je poslednji inicirao smenu na klupi Vojvodine, jer se posle 1:1 u Novom Sadu uprava "stare dame" odlučila da se zahvali Milanu Rastavcu na saradnji.

Voždovac u Surdulicu dolazi posle tri utakmice bez pobede. Zmajevi su proleće otvorili minimalnom pobedom u Kragujevcu, posle koje je usledio debakl na Voždovcu od Crvene zvezde (0:6), a onda još jedan minimalan poraz, od Kolubare u Lazarevcu, pa mršav bod na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana.

Šef stručnog štaba Voždovca Nikola Puača oprezan je pred ovo gostovanje. 

- Očekuje nas zahtevna utakmica, kao i svaka u elitnom rangu. U Radniku su napravljene promene tokom zimske pauze. Evidentno je da se vidi pomak, kako na terenu, tako i po rezultatima. Bićemo spremi, bez obzira na određene kadrovske poteškoće usled zdravstvenih problema kod nekoliko igrača - rekao je Puača za sajt Superlige.

Radnik je u Superligi ostvario samo dve pobede. Obe na svom terenu, od čega jednu pre dve nedelje protiv lučanske Mladosti, a prethodno samo protiv Spartaka u oktobru prošle godine. 

S druge strane, Voždovac je na gostovanjima skupio 14 bodova. Zmajevi su ostvarili četiri pobede i dva remija kao gosti, ali uz vrlo neefikasnu igru, samo osam postignutih golova na 11 utakmica. Manje su na gostovanjima postigli samo Spartak i Kolubara, po četiri, dok je primera radi lučanska Mladost, koja nema nijednu pobedu na strani, postigla devet golova na gostovanjima.

Radnik i Voždovac igrali su osam puta u Surdulici. Domaćin je slavio četiri puta, a po dva susreta završena su nerešeno i pobedom Voždovca. U poslednja tri duela, Radnik ne zna za pobedu - 2019/20. bilo je 2:2, sezonu kasnije 1:1, a u prošlom prvenstvu Voždovac je pobedio 3:1.

Jesenas na krovu bilo je 4:1 za Voždovac. Iako je Radnik poveo, "zmajevi" su do kraja poluvremena izjednačili, a onda u nastavku preokrenuli.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)