DERBI NE GUBI NA "PRAJD PARKU": Čeltnam će morati na drugom mestu da traži bodove spasa

O. M.

28. 02. 2023. u 12:50

FUDBALERI Derbi kauntija ugostiće Čeltnam taun u odloženoj utakmici 11. kola Lige jedan.

ДЕРБИ НЕ ГУБИ НА ПРАЈД ПАРКУ: Челтнам ће морати на другом месту да тражи бодове спаса

Profimedia

"Ovnovi" su trenutno na šestom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of za povratak u Čempionšip. Imaju 57 bodova, četiri više od sedmoplasiranog Vajkomba. Čeltnam je u borbi za opstanak, sa samo dva boda više, ali i utakmicom više od Akringtona koji je trenutno prvi "ispod crte".

U ovaj meč obe ekipe ulaze posle katastrofalnog vikenda - Derbi je izgubio od Barnslija 4:1, a Čeltnam je takođe primio četvorku, ali bez postignutog gola, od Portsmuta.

Derbi je ove sezone na svom "Prajd parku" vrlo ubedljiv. Na 16 mečeva ostvario je 11 pobeda, tri puta igrao bez pobednika i doživeo dva poraza. U poslednjih deset utakmica na ovom stadionu ta statistika je još strašnija za goste - "ovnovi" imaju sedam pobeda i tri remija.

Najveća pretnja po protivničke golmane je Irac Dejvid Mek Goldrik koji je treći strelac Lige sa 14 pogodaka. S druge strane, u Čeltnamu niko još nema dvocifren golgeterski učinak, a najbolji strelac je Alfi Mej sa osam pogodaka.

Deset od 16 pobeda ove sezone Derbi je dolazio iz keca na poluvremenu, pet puta iz iksa, a jednom je preokrenuo. Pošto je Čeltnam u gostima najčešće gubio i na poluvremenu i na kraju, igra iz 1-1 se nameće kao najlogičniji tip za ovaj meč.

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 17:25

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost