TADIĆ OSVAJA ARNEM: "Kopljanicima" igra samo trijumf

N.P.

26. 02. 2023. u 10:10

TIM Vitesea dočekuje Ajaks u okviru 23. kola holandske Eredivizije.

ТАДИЋ ОСВАЈА АРНЕМ: Копљаницима игра само тријумф

FOTO: EPA

Aktuelni šampion je proteklog vikenda nadigrao na svom terenu Spartu iz Roterdama 4:0. To je ekipi kapitena reprezentacije Srbije, Dušana Tadića, 13 pobeda nakon 22 odigrane utakmice u sezoni. Fudbaleri Ajaksa se nalaze na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova, tri manje od lidera Fejenorda.

Tim Vitesea u prethodna dva meča u šampionatu ima polovičan učinak. Klub iz Arnema je posle pobede nad Utrehtom 2:0, izgubio u prošlom kolu od Volendama identičnim rezultatom. Domaćin trenutno zauzima 13. poziciju u holandskoj Erediviziji uz 23 prikupljena boda.

U minulom međusobnom duelu nije bilo pobednika, meč je završen rezultatom 2:2. "Kopljanicima" samo trijumf u današnjem okršaju u Arnemu igra, kako bi ostali u trci za odbranu šampionske titule.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)