SUDAR VERE,KULTURE I OBIČAJA! "Policajci" žele trofejom da izvade sezonu

V.M.

26. 02. 2023. u 14:00 >> 14:00

TREĆI derbi ove sezone, 433. u istoriji.

СУДАР ВЕРЕ,КУЛТУРЕ И ОБИЧАЈА! Полицајци желе трофејом да изваде сезону

Profimedia

Veliki rivali će boriti bitku za trofej Liga kupa na ''Hempden parku'' od 16 časova. Ovo će biti 433. ''Old firm'' u istoriji. Rendžers je u blagoj prednosti, slavio je 168 puta, Seltik je ostvario 162 pobede dok je 102 puta viđen remi. Zanimljivo je da su odigrali 50 derbija u Liga kupu i da su potpnuo izjednačeni na njima, oba tima imaju po 24 pobede a viđena su i dva nerešena susreta.

Rendžers igra fenomenalno od kada je Majkl Bin preuzeo ekipu za vreme Svetskog prvenstva. Na 14 utakmica u svim takmičenjima, prošlogodišnji finalista Lige Evrope je ostvario 13 pobeda i odigrao remi sa Seltikom. Prošlog vikenda rutinski je savladao Livingston sa 1:3. ''Policajci'' su ovo takmičenje osvajali rekordnih 27 puta, poslednji put 2011. godine.

Šta tek reći za Seltik. Izabranici Angelosa Postekoglua igraju fantastično tokom čitave sezone, prvi su u prvenstvu sa plus devet u odnosu na Rendžers i može se reći da su maltene osvojili titulu. U sjajnoj su seriji od devet vezanih pobeda u svim takmičnjeima i danas će probati da zabeleže i desetu. ''Kelti'' su prošle nedelje dominantno porazili Aberdin rezultatom 4:0 na ''Seltik parku''.

Ovo će biti treći ''old firm'' u tekućoj sezoni. Na prvom derbiju je slavio Seltik sa 4:0, a na drugom je viđena podela bodova, 2:2.

Verujemo da ćemo gledati jednu jako zanimljivu i borbenu utakmicu i očekujemo da bude golova.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024