POVRATAK NAJVEĆEG TRAGIČARA! Najpoželjnija voditeljka ga je vratila u život

V.M.

26. 02. 2023. u 15:33 >> 15:34

NjUKASL i Mančester junajted će ukrsititi koplja u finalu EFL kupa na Vembliju od 17:30.

ПОВРАТАК НАЈВЕЋЕГ ТРАГИЧАРА! Најпожељнија водитељка га је вратила у живот

Foto: Profimedia

Njuka igra sezonu iz snova, bori se za mesto koje vodi u Ligu šampiona a danas ima priliku i da dođe do trofeja. Edi Hau fantastično vodi ekipu, zaslužuje sve pohvale koje dobija širom evropskih medija i navijači se nadaju da će doneti trofej klubu nakon 54 godina pauze. Junajted je u strašnom naletu, Erik ten Hag je sklopio kockice u drugoj polusezoni, njegovi izabranici igraju fenomenalan fudbal i Holanđanin se nada da može da osvoji kup u svojoj prvoj sezoni na klupi ''crvenih đavola''.

''Crno-beli'' su bez većih problema došli do finala. Prvo su izbacili Tranmir 1:2, nakon toga je usledila najteža utakmica i prolaz na penale protiv Kristal Palasa, sledeći protivnik bio je Bornmut koji je savladan autogolom Smita, u četvrtfinalu je rutinski poražen Lester sa 2:0, dok je četa Edija Haua u polufinalu bila bolja od Sautemptona ukupnim rezultatom 1:3. Ono što brine je pad u formi koji je očigledan kod nominalnog gosta, Njukasl nije uspeo da ostvari pobedu na poslednje tri ligaške utakmice i u lošem ritmu očekuje borbu za trofej koji čeka preko pola veka.

Mančester je svoju odiseju u kupu započeo pobedom protiv Vile 4:2, nakon toga je rutinski savladao Barnli sa 2:0, zatim Čarlton 3:0 i u polufinalu je ubedljivo poražen Notingem forest ukupnim rezultatom 5:0. Junajted je  pre sedam dana bez većih problema savladao Lester, a preko nedelje je ostvario pobedu preokretom protiv Barselone u šesnaestini finala Lige Evrope, tako da u dobrom ritmu dočekuje ovaj meč. ''Crveni đavoli'' su ovo takmičenje osvajali pet puta u svojoj istoriji, poslednji put 2017. godine.

Ova dva tima su odigrala jedan međusobni meč u tekućoj sezoni, na ''Old trafordu'' je viđen remi bez golova.

Junajted će biti bez Eriksena, Grinvuda, Marsijala i Donija van de Beka.

Edi Hau ima veliki problem jer na današnjem meču odsustvuju golmani Poup i Dubravka, što znači da će na golu ''svraka'' verovatno biti čuveni tragičar finala Lige šampiona 2018. godine, Loris Karijus. Nemački čuvar mreže kome se predviđala blistava karijera je poslednji put u zvaničnoj utakmici nastupio pre dve sezone za tim Union Berlina i danas ima priliku da pokaže da nije za staro gvožđe i dobrom partijom donese dugo željeni trofej svojoj ekipi i upiše se u anale Njukasla.

Ukoliko iskoristi današnju šansu ne sumnjamo da će mu i u karijeri krenuti kao i u ljubavi gde je svakako srećan jer je u vezi sa poznatom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom za kojom uzdišu muškarci širom planete.

Očekujemo jednu tvrdu utakmicu kavku često gledamo u finalima i predlažemo igru sa malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-3 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)