"ŽELEZNIČARI" NA POPRAVNOM: Mioveni ne zna za poraz u novoj godini

N.P.

17. 02. 2023. u 11:29

EKIPA Rapida iz Bukurešta gostuje pulenima Nikolajea Dike u utakmici 26. kola rumunske Super lige.

ЖЕЛЕЗНИЧАРИ НА ПОПРАВНОМ: Миовени не зна за пораз у новој години

Profimedia

Tim bivšeg rumunskog reprezentativca Adrijana Mutua je u prošlom kolu doživeo šokantan poraz na svom terenu od Univerzitatee Kluž 1948 rezultatom 2:1. To je popularnim "železničarima" ukupno šesti kiks od početka prvenstva. Ekipa Rapida zauzima četvrto mesto na tabeli sa 45 bodova, sedam manje od lidera Farula iz Konstance.

Fudbaleri Miovenija ne znaju za poraz u novoj godini. Na prethodna četiri meča u šampionatu, puleni Nikolajea Dike imaju dve pobede i isto toliko remija. Međutim, domaćin i pored dobrih partija nakon pauze i dalje je zakovan za dno rumunske Super lige sa 17 osvojenih bodova.

Klub iz Bukurešta je u minulom međusobnom duelu slavio rezultatom 2:1. "Železničari" posle poraza u prošlom kolu svakako žele povratak na pobednički kolosek, ali s obzirom na formu Miovenija, savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom. Fenjerašu je svaki bod u borbi za opstanak zlata vredan, a Rapid se ne odriče titule, tako da nije nemoguće da se desi prelaz.


NAŠ PREDLOG: G 1-3 (kvota 1,35)
ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 36)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana