''VREĆICE'' DOMINIRAJU NA SVOM TERENU! Borba za plej-of u punom jeku

V.M.

15. 02. 2023. u 10:45

U okršaju bivših premijerligaša, VBA dočekuje Blekburn na ''Hotornsu''.

ВРЕЋИЦЕ ДОМИНИРАЈУ НА СВОМ ТЕРЕНУ! Борба за плеј-оф у пуном јеку

Foto: Profimedia

Domaćin igra veoma dobro od dolaska Karlosa Korberana na klupu. Španac je od ekipe koja je bila u donjem domu tabele u roku od dva meseca napravio pretendenta na plasman u Premijer ligu, VBA je trenutno deveti i pobedom bi se približio  šestom mestu koje vodi u doigravanje za elitu. Što se tiče Vlekburna, bivši prvak Engleske je posrnuo nakon sjajnog otvaranja sezoni i zauzima osmu poziciju na tabeli Čempionšipa, ali ima priliku da se trijumfom na večerašnjem susretu vrati u vrh.

''Vrećice'' na poslednjih pet ligaških utakmica imaju tri pobede i dva poraza. Za vikend su izgubile od Birminega rezultatom 2:0. Ono što je specifično za ovu ekipu je sjajna igra kod kuće, VBA je na ''Hotornsu'' vezao impresivnih sedam pobeda u svim takmičenjima, poslednja je bila protiv Koventrija pre dve nedelje kada je na semforu posle 90 minuta stajalo 1:0. Karlos Korberan je svojim dolaskom na klupu zategao zadnju liniju koja osam puta sačuvala mrežu na njegovih prvih deset utakmica, ali je sada počela polako da popušta. 

Blekburn ide iz krajnosti u krajnost. Nakon 27 odigranih kola imao je 14 pobeda i 13 poraza bez ijednog remija. Situacija je sada skroz drugačija i odigrao je tri vezane nerešene utakmice. Redom je delio bodove sa Bristol sitijem, Viganom i Votfordom. Izabranici Jona Dala Tomasona su domaćinska ekipa, na 16 gostovanja pokupili su samo 17 bodova što je premalo za ekipu koja se bori za plasman u Premijer ligu i jedna su od slabijih ekipa u ligi po broju osvojenih poena u gostima.

Na poslednjih pet duela ovih ekipe viđene su dve pobede ''vrećica'' uz isto toliko remija i trijumf Blekburna.

Domaćin će biti bez Bartlija, Brajana, Palmera i Filipsa.

Jon Dal Tomason ne može da računa na Barnsa i Betija, dok su pod znakom pitanja Ajala i Mola.

Očekujemo jednu ujednačenu utakmicu sa malo golova kakvu VBA-a voli da igra na svom terenu.

NAŠ TIP: |0-1&||0-3 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)