KEC NA SICILIJI: Ranijeri ima recept za Spal

N.P.

27. 01. 2023. u 11:15

TIM Kaljarija sastaje se sa izabranicima Danielea De Rosija u prvom meču 22. kola italijanske Serije B.

КЕЦ НА СИЦИЛИЈИ: Ранијери има рецепт за Спал

Epa / Facundo Arrizabalaga

Četa iskusnog vuka Klaudija Ranijerija je prekinula niz od dve uzastopne pobede u prvenstvu. "Ostrvljani" su proteklog vikenda odigrali remi bez golova na gostovanju Čitadeli. Ekipa Kaljarija se nalazi na osmom mestu na tabeli sa 29 bodova i ostvarenom gol-razlikom 25:23.

Fudbaleri bivšeg asa Rome Danielea De Rosija su nakon sjajne pobede nad Ređinom u gostima minimalnim rezultatom, odigrali nerešeno u prošlom kolu na svom terenu protiv Askolija 1:1. Spal trenutno zauzima 14. poziciju italijanske Serije B uz 24 osvojena boda, samo jedam manje ima Komo koji je u zoni ispadanja.

U prethodnom susretu ova dva kluba "ostrvljani" su izgubili od "plavo-belih" 1:0. Kaljari ima šansu da se trijumfom približi plej-ofu, domaćin retko ispušta bodove pred svojim navijačima na Siciliji tako da predlažemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista