PRŠTAĆE NA "PRAJD PARKU": "Ovnove" trijumf približava vodećima

N.P.

30. 12. 2022. u 13:45

TIM Kembridž junajteda gostuje Derbi kauntiju u utakmici 24. kola engleske Lige 1.

ПРШТАЋЕ НА ПРАЈД ПАРКУ: Овнове тријумф приближава водећима

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Nekadašnji premijerligaš je neporažen na prethodna četiri meča u prvenstvu. Izabranici Pola Vorna su ostvarili tri remija i jedan trijumf, na domaćem terenu protiv Forest Grina 4:0. Fudbaleri Derbi kauntija su trenutno sedmoplasirani tim na tabeli sa 35 osvojenih bodova.

Ekipa Kembridža ulazi u meč posle pobede u prošlom kolu nad Šruzberijem rezultatom 2:1. To je četi Marka Bonera sedmi trijumf nakon 22 odigrana kola. Gosti se nalaze na 19. mestu engleske Lige 1 uz 24 sakupljena boda.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba popularni "ovnovi" su slavili 2:0. Domaćina bi trijumf u večerašnjem okršaju na "Prajd parku" nad Kembridžom približio vodećim timovima na tabeli, tako da savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,35)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene