BILIĆEV VOTFORD BI DA SE VRATI U ELITU: Domaćin kuburi sa formom

V.M.

30. 12. 2022. u 10:15

SVONSI dočekuje Votford u okviru 25. kola Čempionšipa.

БИЛИЋЕВ ВОТФОРД БИ ДА СЕ ВРАТИ У ЕЛИТУ: Домаћин кубури са формом

Profimedia

Velšani su u lošem ritmu, ne znaju za pobedu već osam kola i nadaju se da pred svojim navijačima mogu da prekinu loš niz. Votford igra dobro ove sezone i trenutno se nalazi na mestu koje mu garantuje plej-of za Premijer ligu i nada se ekspresnom povratku u elitu.

Svonsi je dobro izgledao početkom sezone ali je onda usledio pad, ne zna za pobedu još od kraja oktobra kada je savladao Kardif sa 2:0. Nakon toga doživeo je tri poraza i odigrao pet remija. U prošlom kolu izgubio je na gostovanju Redingu, 2:1. Izabranici Rasela Martina su na 11 utakmica kod kuće osvojili 17 bodova. Zanimljiv je podatak da su ''labudovi'' ove sezone ostvarili po osam pobeda, poraza i remija.

Gost je u vrhu tabele i osvojio je 37 bodova u dosadašnjem toku takmičenja. Cilj Votforda je povratak u Premijer ligu iz koje je ispao prošle sezone. U prethodnih pet kola ostvario je dve pobede, isto toliko remija i prošlonedeljni poraz od Milvola koji ga je savladao na ''Vikeredž roudu'' sa 0:2. ''Stršljenovi'' su na gostovanjima ove sezone upisali četiri trijumfa, pet remija i tri poraza. Na klupi ekipe se nalazi hrvatski stručnjak Slaven Bilić koji radi korektan posao. U sastavu Votforda se nalazi možda i najbolji igrač Čempionšipa, Ismaila Sar. Vihorno krilo iz Senegala je ove sezone upisalo šest pogodaka i četiri asistencije.

U prethodnih pet utakmica između ovih ekipa nije bilo remija. Viđene su tri pobede Votforda uz dva trijumfa Svonsija.

Domaćin će na ovom meču biti bez Lijama Volša, dok je pod upitnikom Obafemi.

Slaven Bilić neće moći da računa na Kleverlija, Gozlinga, Hausa i Manaja, dok su se Polok i Moris vratili u trenažni proces ali je pitanje da li će dobiti priliku na ovom susretu.

Oba tima vole da igraju na golove ove sezone i verujemo da će se lopta više puta vaditi iz mreže na ovom susretu, a mislimo i da bi gost mogao da odnese sva tri boda sa gostovanja u Velsu.

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,63)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 3,50)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!