RENDŽERS SE PROVUKAO U POSLEDNJA DVA KOLA: Domaćin u borbi za opstanak

V.M.

23. 12. 2022. u 08:45

U utakmici 18. kola škotskog Premijeršipa "policajci" gostuju Ros kauntiju.

РЕНЏЕРС СЕ ПРОВУКАО У ПОСЛЕДЊА ДВА КОЛА: Домаћин у борби за опстанак

Foto: Profimedia

Domaćin se nalazi u donjem delu tabele i potrebni su mu bodovi za beg iz opasne zone, dok gost nastavlja svoju poteru za liderom prvenstva i večitim rivalom Seltikom.

Pre pauze za Svetsko prvenstvo Ros kaunti je bio u dobroj formi, vezao je dve pobede pre očekivanog poraza od Seltika. Prošle nedelje domaćin je propustio priliku da osvoji tri bitna boda protiv Sent Mirena. Izabranici Malkija Makaja poveli su golom Vajta, ali nakon toga Boldvin je dobio crveni i Kroford je postigao dva brza gola za konačnih 1:2. Ros kaunti je trenutno deseti na tabeli sa 15 osvojenih bodova. Makaj neće moći da računa na Boldvina, Puringtona, Kalahana i Samjuela.

Rendžers je ostvario dve pobede otkako se vratio sa pauze. Oba trijumfa su bila nakon preokreta. Prvo je savladan Hibernijan sa 3:2, pa zatim Aberdin, 2:3. Majkl Bil je odlično započeo na klupi ''policajaca'' i nada se da može da njegovi izabranici mogu da upišu i treći uzastopni trijumf. Gosti su drugi na tabeli i zaostaju devet bodova za Seltikom koji veoma teško ispušta bodove ove sezone. Tim iz Glagzova će na ovom meču biti bez Hadžija, Jilmaza, Helandera, Čolaka i Rufa.

Što se tiče međusobnih susreta u prethodnih pet duela viđene su četiri pobede Rendžersa uz jedan remi.

Iako nije pokazao dominantnu igru i provukao se u poslednja dva kola Rendžers je daleko kvalitetnija ekipa od Ros kauntija i mislimo da će upisati nova tri boda na gostovanju u Dingvalu.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)