KEC KAO KUĆA: "Bankari" redovno gube od "naftaša"

N.P.

23. 12. 2022. u 08:40

DANAS u 13.00 na "Baksel areni" sastaju se Nefči i Šamahi u okviru 18. kola azerbejdžanske Premijer lige.

КЕЦ КАО КУЋА: Банкари редовно губе од нафташа

Profimedia

Domaćin u prethodne dve utakmice u prvenstvu ima polovičan učinak. Nakon visokog poraza od aktuelnog šampiona Karabaga 4:0, popularni "naftaši" su se vratili na pobednički kolosek trijumfom nad Turanom minimalnim rezultatom. Fudbaleri Nefčija su trenutno trećeplasirani tim na tabeli sa 35 osvojenih bodova.

Ekipa Šamahija je u seriji od tri vezana remija u šampionatu, poslednji u prošlom kolu kod kuće protiv Zire 0:0. Gosti se nalaze na sedmom mestu Premijer lige uz 13 sakupljenih bodova i sa ostvarenom gol-razlikom 14:25.

Na prethodna tri međusobna duela između dva kluba "bankari" su redovno gubili od "naftaša". Nefči je apsolutni favorit u Bakuu, i u današnjem okršaju kec je kao kuća! Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, kvota je astronomska, a domaćin ume da slavi nakon preokreta.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,32)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 27)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave