GRADSKI DERBI U JEREVANU: "Orlovi" napadaju šampiona

N.P.

05. 12. 2022. u 09:44

DANAS U 16.00 u prestonici Jermenije ekipa Ararata dočekuje Pjunik u okviru 20. kola Premijer lige.

ГРАДСКИ ДЕРБИ У ЈЕРЕВАНУ: Орлови нападају шампиона

Foto: Profimedia

Izabranici Aleksandra Petrosjana su neporaženi na prethodnih osam utakmica u prvenstvu. U prošlom kolu fudbaleri Ararata su ostvarili jako važnu pobedu protiv lidera Urartua rezultatom 3:0. Popularni "orlovi" su trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 39 bodova, šest više od današnjeg protivnika koji zauzima četvrtu poziciju u Premijer ligi. Tim Pjunika je takođe u dobroj formi, u seriji je od tri uzastopna trijumfa u svim takmičenjima. U minulom međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pogodaka.

Svakako nas danas u Jerevanu očekuje nova neizvesna utakmica jer "orlovi" samo trijumfom mogu da održe korak za liderom. Međutim, u pitanju je jedan od najvećih mečeva u fudbalskom prvenstvu Jermenije jer je Pjunik aktuelni šampion. U današnjem gradskom derbiju izrazitog favorita nema i mi tipujemo da će igrači obe ekipe postići po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)