POTEROVA MAGIJA SVE SLABIJA: Razigrane "svrake" dočekuju "plavce" na neosvojivoj tvrđavi

V.D.

12. 11. 2022. u 08:49

NjUKASL će danas od 18.30 imati priliku da upiše petu uzastopnu pobedu u Premijer ligi a protivnik će mu biti Čelsi koji ne zna za trijumf u prethodna četiri kola i ima dva vezana poraza.

ПОТЕРОВА МАГИЈА СВЕ СЛАБИЈА: Разигране свраке дочекују плавце на неосвојивој тврђави

FOTO:EPA

Edi Hau zaslužuje sve pohvale za posao koji radi sa ''svrakama''. Nakon 14 odigranih utakmica imaju 27 bodova i nalaze se na sjajnom trećem mestu. Njukasl je u odličnoj formi i vezao je četiri pobede u prvenstvu, a preko nedelje je u EFL kupu savladao Kristal Palas nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

''Crno-beli'' igraju odlično na ''Sent Džejms parku'' i u 7 utakmica na njemu osvojili su 15 bodova. Simbol ekipe je čvrsta odbrana koja je za sada primila samo 11 golova. Doživeli su samo jedan poraz ove sezone, protiv Liverpula u petom kolu i želeće da na dobar način završe ovaj deo prvenstva pred mundijalsku pauzu.

Čelsi je nakon smene trenera pružao dosta dobre partije ali ekipa Grejama Potera je pala u formi i trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli. Prošle nedelje su u derbiju grada Londona izgubili od Arsenala minimalnim rezultatom, što je bila četvrta utakmica u nizu u Premijer ligi u kojoj nisu ostvarili pobedu. Da stvar bude još gora, preko nedelje su ispali u Liga kupu, bolji od njih bio je Siti na ''Etihadu'' sa 2:0. Jedine dobre igre pružaju u Ligi šampiona, gde su zauzeli prvo mesto u grupi ''E'' i u osmini-finala će igrati sa Borusijom iz Dortmunda. 

Čelsi je vezao četiri trijumfa u međusobnim duelima ovih ekipa, ali Njukasl je potpuno drugačiji tim ove sezone i čak su blagi favoriti u ovoj utakmici.

Domaćini će biti bez Isaka, Frejzera, Krafta, Ričija i Dameta, dok je pod znakom pitanja  Kalum Vilson.

Poter neće moći da računa na Kantea, Fofanu, Džejmsa , Kepu Arizabalagu, Bena Čilvela i verovatno Žoržinja koji se povredio protiv Mančester sitija.

Očekujemo zanimljivu utakmicu u kojoj će obe ekipe strpljivo čekati svoju priliku pred punim tribinama ''Sent Džejms parka''.

 

NAŠ TIP: 0-1 IP & 0-2 IIP (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna