"BRAZILCI IZ BRAJSGAUA" TURISTIČKI U AZERBEJDŽANU: Karabag ima lepu priliku da ostvari ogroman uspeh!

Novosti online

03. 11. 2022. u 10:05

"KONjUŠARI" imaju sve u svojim rukama.

БРАЗИЛЦИ ИЗ БРАЈСГАУА ТУРИСТИЧКИ У АЗЕРБЕЈЏАНУ: Карабаг има лепу прилику да оствари огроман успех!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Karabaga dočekaće Frajburg u šestom kolu grupe "G" Lige Evrope. Azerbejdžanski prvak blizu je velikog uspeha i plasmana u nokaut fazu. A da bi došli do tog cilja, potrebna im je pobeda nad nemačkim predstavnikom u takmičenju ili da Nant ne savlada Olimpijakos u Pireju.

Sa druge strane, "Brazilci iz Brajsgaua" u Baku stižu rasterećeni. Prvo mesto je obezbeđeno sa 13 osvojenih bodova, te će trener Kristijan Strajh na teren najverovatnije poslati kombinovani sastav. Frajburg za vikend dočekuje Keln, a eventualnim trijumfom ponovo mogu izbiti na čelo tabele Bundeslige, što je u ovom trenutku primarni cilj.

Frajburg je u protekloj rundi pogotkom Lukasa Kiblera posle kornera u 93. minutu odigrao nerešeno protiv Olimpijakosa (1:1) i overio prvo mesto u grupi. Grci su vodili skoro ceo meč golom Jusefa el Arabija, ali nisu izdržali do kraja i ostali su i bez nade za Ligu konferencije.

Nant je pobedom od 2:1 nad Karabagom u 95. minutu u istoj grupi sačuvao nadu da može do drugog mesta. "Kanarinci" uoči poslednjeg kola imaju bod manje od drugoplasiranog Karabaga i ne zavise od sebe. Azeri dočekuju bezbrižni Frajburg i pobedom mogu do razigravanja za osminu finala, pa Francuzima ni trijumf u Pireju ne bi pomogao da izbegnu Ligu konferencije. 

Ludovik Blas je doveo Nant u vođstvo nakon asistencije Pedra Ćirivelje u 16. minutu. Prednost francuske ekipe trajala je do 56. kada je Filip Ozobić sa bele tačke savladao Albana Lafonta. Karabag je bio blizu plasaman u nokaut fazu sve do petog minuta sudijske nadoknade kada je Ignatijus Ganago doneo veliku radost popularnim "kanarincima".

Frajburg je večerašnjeg rivala savladao u prethodnom međusobnom susretu sa 2:1, ali sada je situacija drugačija. Nemci u Baku stižu praktično turistički, bez ikakvog imperativa, dok "konjušari" imaju lepo priliku da pred svojim navijačima ostvare ogroman uspeh.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!