Zvezdina deca i ljubimac "delija" napadaju Vojvodinu na "Marakani"

Novosti online

01. 11. 2022. u 10:07

BIĆE zanimljivo na našem najvećem stadionu.

Звездина деца и љубимац делија нападају Војводину на Маракани

FOTO: fkgraficar.com

U poslednjem meču šesnaestine finala Kupa Srbije, Grafičar će dočekati Vojvodinu i to na stadionu "Rajko Mitić" danas od 16 časova.

Veliki broj talentovanih dečaka, koji se spremaju da jednog dana nastupe u dresu Crvene zvezde, na meču protiv novosadske "stare dame" će odigrati prvi zvaničan meč na glavnom terenu popularne "Marakane".  

Trener Vojvodine Milan Rastavac poručio je da njegov tim mora da opravda ulogu favorita u susretu sa liderom Prve lige Srbije kojeg na terenu predvodi ljubimac "delija" Lućo Ibanjez.

– Za nas je ovo prva utakmica u Kupu Srbije, u kom imamo najveće ambicije. Idemo u goste u Beograd ekipi koja je lider u Prvoj ligi i znamo da je u pitanju tim koji je skup mladih i iskusnih igrača koji vole da igraju napadački. Naš zadatak je da se nametnemo kao tim iz višeg ranga takmičenja, moramo da se predstavimo kao dominantna ekipa koja će pronaći način da od početka stavi utakmicu pod kontrolu. Ekipa Grafičara voli da igra fudbal i zna da igra, što pokazuju i rezultati. Mi smo u poslednje dve utakmice došli do daha, pokazali smo kvalitet i snagu i verujem da ćemo ostvariti plasman u narednu rundu – rekao je Milan Rastavac.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,68)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)