LIDERU BUNDESLIGE IGRA SAMO POBEDA: Portugalci ne dolaze sa belom zastavom!

V.D.

27. 10. 2022. u 12:35

ZANIMLjIV meč u Nemačkoj prestonici

ЛИДЕРУ БУНДЕСЛИГЕ ИГРА САМО ПОБЕДА: Португалци не долазе са белом заставом!

Foto: Profimedia

Niko nije mogao ni da nasluti da će ekipa Union Berlina nakon 11 odigranih kola biti lider na tabeli Bundeslige. Ekipa iz nemačke prestonice i pored poraza u prethodnom kolu od "fenjeraša" Bohuma ostala je na čelu tabele, ali sada sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na bavaraskog giganta, Bajern Minhen.

Granitna odbrana je ono što krasi ovu nemačku ekipu. U ligi su primili samo osam golova, što ih uz Bajern čini najboljom odbranom, a u Ligi Evrope su samo dva puta kapitulirali.

Trenutno se nalaze na trećoj poziciji na tabeli i ono što je zanimljivo jeste da su u prva dva kola poraženi minimalnim rezultatima od belgijskog Uniona i Brage, da bi u trećem i četvrtom kolu takođe minimalnim rezultatom slavili dva puta protiv poslednjeplasiranog Malmea koji je bez bodova.

Njihov današnji rival Braga je u prva dva kola slavila da bi u prethodna dva meča izgubila i odigrala nerešeno sa belgijskim timom.

U prvenstvu Portugala ekipa sa popularnog "kamenoloma" drži treću poziciju sa 22 boda, šest manje u odnosu na lidera Benfiku, a za vikend je Braga napravila dobar uvod za večerašnji meč kada je slavila na gostovanju Eštorilu rezultatom 2:0.

Trener domaćih Urs Fišer na večerašnjem meču neće moći samo da računa na iskusnog rezervistu Svena Mikela koji će biti odsutan zbog bolesti, a kod gostiju u sastavu neće biti Dijego Lainez, dok je nastup francuskog defanzivca Sikua Niakatea upitan. 

Jedini susret koji su ova dva tima odigrala bio je onaj 15. septembra, kada je Braga na svom stadionu pobedila golom mladog i perspektivnog napadača Vitinje. 

Union Berlin je jako čvrsta i disciplinovana ekipa koja je na svom stadionu od februara doživela samo jedan poraz i to protiv belgijskog Uniona.

Verujemo da ni na ovom meču nećemo videti goleadu jer je ulog plasman u narednu rundu.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: 1&0-2 (kvota 4,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona