"CRNO-BELI" OSVAJAJU JUG SRBIJE: Pred fenjerašem nemoguća misija

N.P.

18. 09. 2022. u 10:59

FUDBALERI Partizana gostuju Radniku iz Surdulice u meču 12. kola Super lige Srbije.

ЦРНО-БЕЛИ ОСВАЈАЈУ ЈУГ СРБИЈЕ: Пред фењерашем немогућа мисија

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je zabeležio i drugi remi u grupnoj fazi Lige konferencija. Hrabri "crno-beli" su odigrali pred svojim navijačima 1:1 protiv Nice, a nedostajalo je samo malo sportske sreće i umešnosti pa da sva tri boda ostanu u Humskoj! Ovako, majstorija Dijabatea bila je dovoljna za remi, kojim Partizan ostaje u trci za evropsko proleće. "Crno-beli" su u poslednjem prvenstvenom duelu ostvarili fantastičnu pobedu protiv Mladosti iz Lučana u pravoj goleadi (6:0). Tri gola za parni valjak postigao je Rikardo Gomeš u 40, 45. i 64. minutu, dok su se po jednom u strelce upisali Igor Vujačić u 59, Samed Baždar u 78. i Aleksandar Lutovac u 81. minutu. Partizan se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova.


Surdulički Radnik je u 11. kolu Super lige protiv Javora u Ivanjici odigrao nerešeno 2:2, i na debiju novog trenera Dragana Perišića osvojio vredan bod. Surduličani su prema prikazanoj igri i posedu lopte na meču sa Javorom zaslužili i pobedu koju su nesrećno i nespretno propustili u finišu meča.

Ivanjičani su na početku drugog dela igre krenuli ofanzivno prema golu Radnika, Gigić je bio nedovoljno precizan, a zatim je Nikolić uputivši prvi udarac Javora u okvir gola zatresao mrežu gostiju. Spasić je izjednačio u 68. minutu, a Danoski iz jedanaesterca u 76. doveo Radnik u vođstvo. U 84. minutu rezultat je takođe iz jedanaesterca poravnao Gigić koji je postavio konačan ishod ovog triler meča na "Stadionu kraj Moravice". Surduličani se posle ovog kola i dalje nalaze na poslednjem, 16. mestu Super lige sa četiri osvojena boda.


Domaćin je u minulom međusobnom duelu koji je odigran 21. marta 2022. godine u Surdulici izgubio rezultatom 2:1. Strelci za Partizan bili su Nikola Terzić i Rikardo Gomeš, dok je pogodak za Radnik postigao Uroš Milovanović. "Crno-beli" su apsolutni favoriti na vrućem terenu na Jugu Srbije.

Očekujemo da fudbaleri Partizana ostvare rutinsku pobedu u večerašnjem okršaju i nastave poteru za večitim rivalom. Kvota na dvojku je prilično mala i savetujemo da je pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju