VREME JE ZA PREKID CRNOG NIZA: Sentral Kordoba stiže na noge posrnulom Velezu

Novosti online

13. 09. 2022. u 11:52

UTAKMICA 19. kola argentinske Lige profesional.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРЕКИД ЦРНОГ НИЗА: Сентрал Кордоба стиже на ноге посрнулом Велезу

Foto: Profimedia

Slavni Velez igra očajnu sezonu. Navijači su razočarani partijama popularne "tvrđave" koja se trenutno nalazi na 26. mestu argentinske Lige profesional. Puleni Aleksandrea Medine su u seriji od osam mečeva bez pobede, a posebno boli poraz od Flamenga u polufinalu Kopa Libertadores. Naime, brazilski gigant je posle trijumfa od 2:1 u Rio de Žaneiru slavio i kao gost sa ubedljivih 4:0.

Priliku za prekid crnog niza velikan iz Buenos Ajresa ima večeras od 21.30 u okviru 19. kola prvenstva. Na stadion "Hose Amalfitani" stiže Sentral Kordoba. "Železnica" je uprkos pobedi nad Godoj Kruzom u minulom prvenstvu u donjem delu tabele, 21 osvojeni bod dovoljan je za 21. poziciju.

Uprkos boljoj formi, Kordoba je blagi autsajeder u ovoj utakmici. Velez će dati sve od sebe da konačno obraduje svoje navijače.

Prethodni međusobni susret Kordoba je rešila kao gost u svoju korist sa 1:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)