ŠAMPION JOŠ TRAŽI FORMU: Novajlija se snašao u elitnom rangu

O. M.

22. 05. 2024. u 14:07

HJK dočekuje Gnistan u osmom kolu finske Vejkauslige.

ШАМПИОН ЈОШ ТРАЖИ ФОРМУ: Новајлија се снашао у елитном рангу

Profimedia

Šampion nije dobro počeo novu sezonu, teško dolaze do pobeda, a sada je prilika da se to promeni protiv novajlije u ligi Gnistana.

HJK je trenutno na petom mestu u finskoj elitnoj ligi. Imaju tri pobede, isto toliko remija i dva poraza. U poslednjih pet mečeva ostvarili su tri remija i po jednu pobedu i poraz. Jasno je da još traže formu za aktuelni šampionat, a za liderom VPS-om već zaostaju četiri boda.

U prošlom kolu su izgubili upravo od VPS-a sa 2:1. Igrali su na svom stadionu, ali im to nije donelo pozitivan rezultat. Helsinki je dominirao terenom, držao je loptu u posedu 61 odsto vremena, ali su gosti bili ti koji su iskoristili skoro svaku priliku pred golom protivnika. 

Gnistan je ove sezone odigrao sedam utakmica u Vejkasligi i njihovi rezultati nisu loši za novajliju u ligi. Imaju dve pobede, dva remija i tri poraza i trenutno su na sedmom mestu.

U prošlom kolu su odigrali nerešeno 0:0 protiv KuPS-a. 

Helsinki i Gnistan do sada su se sastajali samo u Kupu i u Liga kupu. Tim iz glavnog grada ima sve pobede u međusobnim susretima, a gosti su do sada uspeli da postignu samo jedan gol u tim susretima i to u poslednjem, kada je bilo 2:1 za HJK.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!