VREME JE DA RAJKOVIĆ ZASIJA: Reprezentativac Srbije na najvećoj sceni!

Novosti online

11. 09. 2022. u 08:46

BIĆE teško prirediti iznenađenje.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА РАЈКОВИЋ ЗАСИЈА: Репрезентативац Србије на највећој сцени!

Foto: Profimedia

Real Madrid želi da zadrži maksimalna učinak u Primeri. Aktuelni šampion za sada pokazuje svoje moć, a demonstraciju sile želi da nastavi i u petom kolu prvenstva. Na "Santijago Bernabeu" stiže Majorka nešeg Predraga Rajkovića.

Vladar Starog kontinenta pobedom je započeo i odbranu naslova u Ligi šampiona. Španski velikan je rutinski savladao Seltik u Glazgovu sa 3:0, ali strepi zbog povrede Karima Benzeme. Na licu Karla Anćelotija jasno se videla briga dok se kod kod svog najboljeg strelca raspitivao o čemu se radi. A kako i ne bi kad Real tokom leta nije anagažovao pojačanje u navali.

Tako bi ovo slavlje Kraljevskog kluba u Škotskoj moglo da bude skupo plaćeno ukoliko detaljni pregledi pokažu da se radi o težoj povredi. Ono što dodatno brine navijače i zaljubljenike u lik i delo "devetke" Madriđana je to što se povreda dogodila bez ikakvog kontakta. A takve umeju da budu veoma nezgodne...

Real je igrao koliko mu je bilo potrebno za sigurnu pobedu na Seltik parku. Videlo se da Španci doziraju, kao da će im trebati malo vremena da se prešaltaju na igru bez klasičnog špica nakon što je Benzema izašao iz igre. Anćeloti je na teren poslao Edena Azara i u prvih nekoliko ozbiljnih napada videlo se da gosti 'ne pune' dovoljno šesnaesterac Seltika.

Međutim stvari su ubrzo došle na svoje mesto. Vinisijus Žunior je načeo domaćina i nakon toga sve išlo kao po loju za prvaka Evrope. Luka Modrić postigao je lep gol samo četiri minuta kasnije, da u 77. tačku na i stavio Azar.

Majorka se sa pet osvojenih bodova nalazi na 13. poziciji, klub sa Baleara igra promenljivo, u stanju su da izgledaju kao ekipa iz gornjeg doma, ali samo na mahove. Naš Predrag Rajković za sada briljira, u nekoliko navrata uspevao je da "vadi kestenje iz vatre". Međutim, u 93. minutu susreta sa Đironom nije uspeo da odbrani penal Saizu koji je tako doneo izjendačenje u dramatičnom finišu. Prethodno je vođstvo Majorki doneo Railjo.

Prethodne sezone Real je bio veoma ubedljiv u međusobnim susretima. Na Balearima je rezultat bio 3:0, dok je u Madridu bilo još ubedljivije - 6:1.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)