MIHAJLOVIĆ I BOLONJA POKUŠAĆE DA POMRSE RAČUNE "ROSONERIMA": Milanu se pobeda podrazumeva

Novosti online

27. 08. 2022. u 10:38 >> 11:28

ŠAMPION Italije u prethodnom kolu nije uspeo da savlada Atalantu.

МИХАЈЛОВИЋ И БОЛОЊА ПОКУШАЋЕ ДА ПОМРСЕ РАЧУНЕ РОСОНЕРИМА: Милану се победа подразумева

Foto: Profimedia

Fudbaleri Milana večeras od 20.45 sati na ''San Siru'' dočekaće ekipu Bolonje koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović u trećem kolu Serije A. Biće ovo duel timova od kojih jedan još ne zna šta znači poraz u ligi, dok drugi još uvek čeka prvi trijumf.

Milan je posle startnog trijumfa protiv Udinezea u zanimljivom meču, u drugom kolu prethodnog vikenda morao da juri prednost Atalante, ali je uspeo da se izbori za bod. "Rosoneri" će upravo protiv Bolonje pokušati da se vrate na pobednički kolosek, a čini se da je tim iz komšijskog regiona Emilije-Romanje prava ekipa za tako nešto.

Istovremeno Milan je ekipa koja je neporažena u Seriji A na 18 uzastopnih utakmica računajuću i prethodnu sezonu, a to je najduži niz među svim timovima iz Lige petice.

Bolonja je uspela da pobedom u Kupu Italije protiv Kosence otvori sezonu, ali u Seriji A još uvek nema trijumf. U prvom kolu protiv Lacija je Bolonja imala već od 6. minuta igrača više, uspela i da povede, a onda je Sumaoro za pet minuta dobio dva žuta kartona i timovi su ponovo bili brojno jednaki, da bi u nastavku Lacio preokrenuo autogolom De Silvestrija, dok je Rimljanima pobedu doneo ko drugi nego Imobile. Prethodnog vikenda Bolonja je uspela da pred svojim navijačima osvoji prvi bod u meču protiv Verona, a i na toj utakmici je tim Siniše Mihajlovića zaradio crveni karton.

Što se tiče povređenih igrača, trener Milana Stefano Pioli nema nikakvih problema, a jednio je Rade Krunić pod znakom pitanja. Kod Bolonje je situacija gotovo identična jer nema povređenih, ali ima disciplinski kažnjenih igrača. Rikardo Orsolini će pauzirati protiv Milana zbog dobijenog crvenog kartona protiv Verone, dok se vraća Sumaoro koji je Veronu preskočio zbog crvenog kartona protiv Lacija.

Na strani Milana je na ovom meču osim forme i statistika pošto su Rosoneri na poslednjih 10 međusobnih mečeva trijumfovali osam puta dok su dva završena nerešenim rezultatom, a Bolonja već dugo nema trijumf. Tačnije na poslednjih 25 mečeva ova dva tima Bolonja je uspela samo jednom da savlada Milan i to kada je na njenoj klupi sedeo upravo Siniša Mihajlović u sezoni 2015/2016.

Bez obizra što je Bolonja umela prošle sezone da zaustavi favorite, a među njima i Milan sa kojim je na ''San Siru'' u aprilu odigrala 0:0, ovoga puta je četa Stefana Pioloija ipak sprmena da osvoji sva tri boda.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)