ŠANSA ZA ZVEZDU? Šampion Italije se odriče igrača koji je osvedočeni "delija"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 05. 2024. u 11:07

CRVENA zvezda bi mogla da dobije veliko pojačanje iz Serije A.

ШАНСА ЗА ЗВЕЗДУ? Шампион Италије се одриче играча који је осведочени делија

FOTO: Tanjug/AP

Pokušavali su Crvena zvezda i Zvezdan Terzić da dovedu Marka Arnautovića, ali je on odlučio da svojevremeno pojača Bolonju, a potom i Inter prošlog leta. Uspeo je da osvoji titulu sa "neroazurima", a po svemu sudeći, klub će na leto pokušati da mu pronađe novu sredinu.

- Iz Intera su najavili da žele da ga prodaju (barem tako pišu mediji na čizmi) i spremni su da saslušaju sve ponude. Pogotovo bi izašli u susret Arnautoviću ako ovaj odluči da iz nekog razloga postane slobodan agent, prenosi "Telegraf".

A to bi opet moglo da uključi Zvezdu u celu priču i da Arnautović sa 35 godina ispuni svoju ličnu želju i obuče crveno-beli dres.

- U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu, bilo bi mi top da im "zabijem" jedan gol na Marakani - rekao je Arnautović svojevremeno.

Ove sezone austrijski reprezentativac imao je problema sa povredama i dao je samo četiri gola, uz tri asistencije, na 33 utakmice u dresu šampiona Italije.

Za Zvezdu bi bio pakleno pojačanje u lovu na novu Ligu šampiona...

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!