"OLUJA SA CRNOG MORA" PRETI "FATIHOVIM POTOMCIMA": Trabzon želi u 16. finale Kupa Turske u istoriji, Karagumruk se nada prvom

O. M.

08. 05. 2024. u 13:07

TRABZONSPOR brani gol prednosti u revanš utakmici polufinala KupaTurske protiv Karagumruka. Meč se igra ove srede od 19 časova i 30 minuta na olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

ОЛУЈА СА ЦРНОГ МОРА ПРЕТИ ФАТИХОВИМ ПОТОМЦИМА: Трабзон жели у 16. финале Купа Турске у историји, Карагумрук се нада првом

FOTO: Hakan Burak Altunoz / AFP / Profimedia

"Oluja sa Crnog mora" na trofej u ovom takmičenju čeka od 2020. godine kada je u finalu savladala Alanju. Karagumruk je plasmanom u polufinale ostvario svoj najveći uspeh u istoriji.

Protivnik u finalu već se zna. Biće to Bešiktaš koji je juče u revanšu savladao Ankaragudžu u gostima sa 1:0, nakon 0:0 u Istanbulu.

Trabzon se sa Bašakšehirom i Bešiktašom bori za treće mesto u prvenstvu Turske. Trenutno su oni na toj poziciji koja garantuje plasman u Ligu Evrope, ali su u prošlom kolu poraženi na gostovanju Samsunu.

Što se tiče Karagumruka, oni se bore za opstanak i dobro im je došao bod protiv Kajzerija. Tri kola pre kraja imaju samo dva boda više od prvog ispod crte Gazijantepa, kome će gostovati, a očekuje ih i težak meč sa Galatasarajom.

Trabzon je i u prvenstvu iskoristio prednost domaćeg terena protiv Karagumruka, bilo je 5:1, dok je meč u Istanbulu završen bez golova.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,94)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:53

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku