AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2024. u 12:54

DARKO Miličić, proslavljeni srpski košarkaš i osvajač NBA prstena, oglasio se komentarišući udarne političke teme u Srbiji.

АКО ВУЧИЋ НЕ ПОБЕДИ, СРБИЈУ ЧЕКАЈУ ТЕШКИ ДАНИ ПО СВИМ ПИТАЊИМА... Дарко Миличић послао важну поруку о актуелној политичкој ситуацији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U snimku u kom je podvukao da govori kao pravoslavni Srbin i nestranačka ličnost, Miličić je istakao da ukoliko SNS ne pobedi na izborima, Srbiju čekaju teški dani po svim pitanjima.

- Prateći, sagledavajući političku scenu u Srbiji u zadnjih par godina, u želji da saznam pravu istinu, naišao sam na mnoštvo nelogičnosti. Jedna od njih je ta da je vlast osuđivana, na krst razapinjana za svaku stranu investiciju i stvaranje radnih mesta, za izgradnju puteva i povezivanje srpskih gradova putnom infrastrukturom... Teško mi je da poverujem da neko ko vlada 12 godina većinom naroda sve radi pogrešno - naveo je, između ostalog, Miličić.

U nastavku pogledajte snimak njegovog celokupnog obraćanja:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku