MILOJEVIĆ GASI POŽAR: "Crveno-beli" nastavljaju dominaciju u prvenstvu

N.P.

27. 08. 2022. u 11:14 >> 11:22

FUDBALERI Crvene zvezde dočekuju Javor na stadionu “Rajko Mitić” u okviru osmog kola Superlige Srbije.

МИЛОЈЕВИЋ  ГАСИ ПОЖАР: Црвено-бели настављају доминацију у првенству

FOTO: M. Vukadinović

Doskorašnji trener Malmea Miloš Milojević zvanično je zamenio Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde! Stanković je u petak podneo ostavku posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a najtrofejniji srpski klub je vrlo brzo našao zamenu.

Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom kluba, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi aktuelnog šampiona. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u klub iz Ljutice Bogdana kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme.


Fudbaleri Crvene zvezde su startovali odlično domaći šampionat i zabeležili pet pobeda iz isto toliko duela. Domaćin se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa 15 osvojenih bodova i dve utakmice manje. Da tim Miloša Milojevića gaji napadački fudbal svedoči gol razlika 21:1, a od početka Superlige Srbije "crveno-beli" su naročito bili golgeterski raspoloženi na domaćem terenu. 


Što se tiče rivala, Javor se nalazi na šestom mestu u nacionalnom šampionatu sa 11 bodova iz sedam odigranih susreta. Ivanjičani su slavili na tri duela, dva puta su remizirali i zabeležili su isto toliko poraza uz gol razliku 10:11. Bili su bolji od Mladosti GAT (2:1), Napretka (4:2) i Novog Pazara (2:1). Izabranici Igora Bondžulića bodove su podelili sa Spartakom iz Subotice (2:2) i TSC-om (0:0), dok su poraženi od Partizana (4:0) i kragujevačkog Radničkog (1:0).


Poslednji duel protiv Javora odigran je u Ivanjici 11. aprila 2021. godine gde je Crvena Zvezda slavila ubednjivo 5:1. Golove za "crveno-bele" postigli su dvostruki strelac Aleksandar Katai, dok su po jednom mrežu protivnika pogodili Nemanja Milunović, El Fardu Ben i Filipo Falko. Aktuelni šampion je apsolutni favorit u večerašnjem okršaju na stadionu "Rajko Mitić". Kvota na kec je jako mala i savetujemo da je pojačate golovima.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba