CRNO-BELI OVERAVAJU PROLAZ PROTIV HAMRUNA: Petrićev Partizan biće ozbiljan i u revanšu

M.T.

25. 08. 2022. u 08:48

SVE osim prolaza crno-belih na Malti bila bi senzacija.

ЦРНО-БЕЛИ ОВЕРАВАЈУ ПРОЛАЗ ПРОТИВ ХАМРУНА: Петрићев Партизан биће озбиљан и у реваншу

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas od 20 časova će gostovati na Malti protiv Hamruna u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli su otišli na Maltu kao apsolutni favoriti posle trijumfa od 4:1 pre nedelju dana u Beogradu.

Posle dosta turbulentnog početka sezone i čekanja na pobedu mesec dana posle startnog trijumfa protiv Javora u domaćem šampionatu, Partizan je pod vođstvom novog trenera Gordana Petrića uspeo da veže dva trijumfa, protiv Mladosti GAT i upravo protiv Hamruna. Crno-beli su uspeli da podignu nivo igre, iako još uvek ima problema u njihovoj igri, ali sve je to nevažno, u meču protiv Hamruna prolaz Partizana ne bi smeo nijednog trenutka da se dovode u pitanje. To je na konferenciji za medije istakao i trener Gordan Petrić.

 - Dobar je rezultat, 4:1. Ono što ja očekujem od momaka je da se maksimalno koncentrišu, da odrade svoj posao na profesionalni način, da u datom trenutku reaguju onako kako bi trebalo da reaguje. Znači surovi profesionalizam. I onda da idemo od utakmice do utakmice, sledeća utakmica je u nedelju, pa u četvrtak verovatno, ali ono što od njih očekujem je da se opuste još više u odnosu na prethodnu utakmicu. Na treninzima su počeli da se smeju i da pričaju, što je dobar znak. Moraju opet ljudi da shvate da će i sutra biti takmičarska utakmica, možda neće biti neke lepote što se tiče igre, ali u takvoj smo situaciji da moramo da razmišljamo samo o skupljanju bodova i da prođemo dalje - rekao je Petrić koji veruje u prolaz crno-belih.

- To se oseti u odnosu na prvi-drugi dan kad sam došao i sada. Samopouzdanje raste zato što smo dobili dve utakmice, i pobeda je najbolji lek. Nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, ali oni moraju da znaju da se bave ovim poslom i da nekad naiđu takve situaciju u kakvoj su se oni zadesili. Oni su profesionalci i moraju da idu dalje.

Hamrun je uspeo da napravi prave senzacije izbacivši Alaškert, Velež i Levski, ali bi zaista bilo previše da Maltežani isto učine i protiv Partizana. Ekipa srpskog trenera Branka Niševića, iako je legija stranaca, nema taj kvalitet da na pravi način ugrozi Partizan, bez obzira na to što su uspeli da u par navrata zaprete crno-belima u Humskoj pre nedelju dana.

Međutim, bez obzira na to koliki trud Hamrun uloži danas, fudbaleri Partizana su apsolutni favoriti i očekujemo da slave i na večerašnjem meču.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LACIO NASTAVLJA POHOD NA EVROPU: Protiv grifona je igrao dosta tvrde utakmice ove sezone