DERBI ZAČELJA: Obračun na južnjački način

N.P.

21. 08. 2022. u 08:35

EKIPA Radnika iz Surdulice dočekuje Radnički Niš u okviru 7. kola Super lige Srbije.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА: Обрачун на јужњачки начин

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Novi trener, stare navike. Agonija popularnih "meraklija" se produbljuje i posle promene šefa stručnog štaba. Nisu Nišlije bile ništa slabiji rival u odloženom meču trećeg kola u Lazarevcu, ali i sa novim trenerom pokazale su iste slabosti, častile su domaćina autogolom u ranoj fazi susreta, a četa Dejana Đurđevića ima dovoljno iskustva i pre svega taktičke pismenosti da u takvoj situaciji zatvori utakmicu i stvari okrene na svoju vodenicu. Na kraju (1:0), autogolom Antona Tolordave iz 15. minuta.

Izabranici Saše Mrkića i dalje nemaju trijumf u novoj sezoni. Radnički nakon šest odigranih kola ima dva remija, četiri poraza uz gol-razliku 6:16.

FOTO: A. Ilić


Fudbaleri Radnika su u prošlom kolu izgubili na gostovanju Mladosti u Lučanima posle preokreta rezultatom 3:2. Utakmica kojom oni koji su joj poklonili svoje vreme ne smeju da budu razočarani  uz rezultatski obrt, videli su veoma uzbudljivu završnicu meča, jedan od najlepših pogodaka, ali i jednu od najlepših akcija za gol u dosadašnjem toku sezone. Donela je prekid jednog zanimljivog niza, prvi put posle šest utakmica u kojima to nije bio slučaj, domaćin je dobio međusobni okršaj ovih rivala. Rezervista Mihajlo Vesnić je pogotkom u 89. minutu postavio konačan rezultat meča.

Puleni Dragana Radojičića od starta sezone imaju učinak od četiri poraza, dva remija uz gol-razliku 3:13. 


U minulom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran na "Čairu" 28. novembra 2021. godine slavile su Nišlije sa 3:0. Golove za "meraklije" postigli su Branislav Tomić koji je bio dvostruki strelac i Stefan Mitrović, sadašnji fudbaler Crvene Zvezde.

Obe ekipe sa nalaze na samom dnu tabele Super lige Srbije i večerašnji okršaj u Surdulici je pravi derbi začelja. Favorita definitivno nema i mi očekujemo da će fudbaleri oba kluba postići po gol. 


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!