NAJVAŽNIJA SEZONA U ISTORIJI: Zvezda kreće u odbranu duple krune

N.P.

10. 07. 2022. u 10:13 >> 10:14

Izabranici Dejana Stankovića od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju "meraklije" u okviru 1. kola Mocart Bet Super lige Srbije.

НАЈВАЖНИЈА СЕЗОНА У ИСТОРИЈИ: Звезда креће у одбрану дупле круне

FOTO: FK Crvena zvezda

"Crveno-beli" su prošlu sezonu završili na sjajan način osvojivši duplu krunu i igrajući u osmini finala Lige Evrope. Puleni Dejana Stankovića su tokom celog prvenstva pružali odlične partije, u prolećnom delu nadaknadili bodovni zaostak za večitim rivalom i prilično ubedljivo stigli do nove titule.

Aktuelni šampion je ostvario istorijski uspeh direktnim plasmanom drugog po jačini klupskog evropskog takmičenja. Kostur ekipe je sačuvan, a uprava kluba je završila dva pojačanja od kojih se mnogo očekuje, Osmana Bukarija iz Nanta i Kingsija Kangvu koji je stigao iz Arsenala iz Tule.


Nišlije su proteklu sezonu završile na visokoj četvrtoj poziciji u prvenstvu, sa osvojenim 51 bodom. "Meraklije" je preuzeo novi trener iskusni Tomislav Sivić koji je spasao Novi Pazar ispadanja iz Super lige. Uprava kluba je pored šefa stručnog štaba dovela i francuskog internacionalca Maku Gakua, Savu Petrovića i Sašu Marjanovića. Tu su i mladi igrači u vidu Alekse Dušanića, Ilije Spasića, Nikole Štulića koje svoju šansu čekaju sa klupe.


Crvena Zvezda je protiv Radničkog do sada odigrala 119. mečeva, ima 81 pobedu, 22 remija dok je 17 puta poražena. U minulom međusobnom duelu između klubova koji je odigran 7. maja ove godine zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" slavila ubedljivo sa 4:1. Igrač utakmice je bio Ohi Omojuanfo koji je postigao dva pogotka, a pored njega golove su postigli i Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

Za ekipu iz Ljutice Bogdana evo sezona biće najvažnija u istoriji kluba. Novi šampion u sezoni 2022/2023, stiče pravo direktnog plasmana u najelitnije evropsko takmičenje. Domaćin je apsolutni favorit pred svojim vernim "Delijama" tako da savetujemo da kec pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-6 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije