ZICER ZA VUHAN: Hebei nema šta da traži u eliti

Novosti online

30. 06. 2022. u 08:11

POPULARNU "Hanovu armiju" na terenu predvode nekadašnji član Čukaričkog Asmir Kajević i Kostarikanac sa nemačkim pasošem Felisio Braun Forbes.

ЗИЦЕР ЗА ВУХАН: Хебеи нема шта да тражи у елити

Foto: Profimedia

U uvodnih 6. kola kineske Super lige Hebei je doživeo isto toliko poraza. Klub sa "Langfang" stadiona svoje nade polaže u mlade i talentovane fudbalere, ali za sada to ne daje rezultate.

Izabranici južnokorejskog trenera Jong-Bu Kima postigli su samo dva pogotka, dok su primili čak 17. Hebei je posebno razočarao pre samo četiri dana kada je pretendent za titulu Vuhan Tri Tauns slavio sa 5:0.

Vuhan je trinaesti sa polovičnim učinkom. Popularna "Hanova armija" upisala je 9 bodova, a na terenu ih predvode nekadašnji član Čukaričkog Asmir Kajević i Kostarikanac sa nemačkim pasošem Felisio Braun Forbes.

Gosti su apsolutni favoriti, upravo zbog toga kvotu smo pojačali sa igrom golova. Očekujemo dva ili više pogodaka uz trijumf Vuhana.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)