LIGA NACIJA: Zaključane mreže na ostrvu

N. P.

05. 06. 2022. u 10:42

NAŠA redakcija analizira i tipuje za vas večerašnje mečeve grupe "C"

ЛИГА НАЦИЈА: Закључане мреже на острву

FOTO: EPA

18: Kipar - Severna Irska

Ekipa Nikosa Kostenoglua je loše startovala ove sezone u Ligi nacija. Izgubila je u 1. kolu od selekcije nepriznate države Kosovo kod kuće sa 2:0, golove za goste su postigli Valon Beriša u 65 i Edon Zegrova u 78. minutu utakmice. Kipar nije uspeo da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru, završio je na poslednjem 4. mestu u grupi "6" sa dva osvojena boda. Domaćin je tokom protekle godine izgubio devet od svojih 12 utakmica koje je odigrao.


Fudbaleri Ijana Barakla su takođe kiksnuli u prošlom kolu, izgubili su pred svojim navijačima od reprezentacije Grčke rezultatom 0:1. Jedini gol na meču postigao je Anastosis Bakasetas u 39. minutu utakmice. Irci dobro igraju na strani, pobedili su tri puta na prethodnih pet susreta. Međutim kod kuće su veoma neefikasni, postigli su samo jedan gol na minulih šest mečeva.


U međusobnim mečevima između Kipra i Severne Irske jako slabo padaju golovi, poslednja dva su završeni najnepopularnijim rezultatom 0:0. Očekujemo da će u večerašnjem okršaju mreže biti zaključani tako da najbolje pokušati sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: UG 0-2 (kvota 1,51)

Profimedia

18: Gibraltar - Severna Makedonija

Fudbaleri Blagoja Milevskog su u 1. kolu odigrali nerešeno protiv Bugarske u Razgradu, rezultat na semaforu je bio 1:1. Domaćin je poveo golom Kirila Despodova u 13, da bi bod gostima doneo Milan Ristovski golom u 50. minutu utakmice. Makedonci su prošle sezone za dlaku propustili šansu da se plasiraju u viši rang Lige nacija, zauzeli su 2. mesto u grupi "2" Lige "C" sa devet osvojenih bodova dva manje od lidera na tabeli Jermenije.


Gosti su prethodne godine bili veoma uspešni, zauzeli su 1. mesto u grupi "D" ispred Lihteštajna i San Marina sa osam osvojenih bodova. Međutim u prošlom kolu su doživeli visok poraz na gostovanju Gruziji sa 4:0, i trenutno se nalaze na samom dnu grupe "C".


U minulom međusobnom duelu Makedonija je u Skoplju savladala Gibraltar sa 4:0. Apsolutni je favorit i u večerašnjem okršaju tako da savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: 2& 2-4 (kvota 1,69)

Profimedia

20:45 Bugarska - Gruzija

Izabranici Jasen Petrova nisu uspeli da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvu u Kataru. Zauzeli su 4. mesto na tabeli grupe "C" sa osam osvojenih bodova. Takoće poražavajuće za Bugare je to da su ispali iz grupe "B" Lige nacija pošto su završili na samom dnu grupe "4" sa svega da boda posle šest odigranih susreta. U prošlom kolu domaćin je odigrao nerešeno sa severnom Makedonijom rezultat na semaforu je bio 1:1. 


Fudbaleri Vilija Sanjola su odlično startovali ove sezone u Ligi nacija, pobedili su u Tblisiju Gibraltar sa 4:0. Dominirali su tokom celog meča. Viđena su po dva gola u oba poluvremena, i da nije bilo raspoloženog čuvara mreže gostiju rezultat bi bio ubedljiviji. Gruzija je u sjajnoj formi pošto je neporažena na prethodnih šest utakmica u svim takmičenjima.


Bugarska je savladala večerašnjeg rivala na poslednja dva međusobna duela gde je viđeno čak 11 pogodaka. Međutim s obzirom na formu gostiju mi predlažemo da pokušate sa golovima. Jer mi prognoziramo da će ih u večerašnjem derbiju u Razgradu biti minimum dva na utakmici.


NAŠ PREDLOG: UG 2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna