"CRVENO-BELI" CILJAJU FINALE: Crvena zvezda - Novi Pazar

N.P.

11. 05. 2022. u 09:23

AKTUELNI šampion dočekuje izabranike Tomislava Sivića u polufinalu Kupa Srbije.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЦИЉАЈУ ФИНАЛЕ: Црвена звезда - Нови Пазар

FOTO: FK Crvena zvezda

Puleni Dejana Stankovića su do ove faze takmičenja došli trijumfom nad TSC-om (4:0), na stadionu "Rajko Mitić". U prvenstvu su vezali četiri uzastopne pobede uz sjajnu gol razliku 12:2. 

FOTO: FK Crvena zvezda


Gosti su u četvrtfinalu bili bolji od Metalca na svom stadionu rezultatom 1:0, i imaju šansu da plasmanom u finale naprave najveći uspeh u istoriji kluba. Tomislav Sivić radi sjajan posao, na prethodna tri meča u domaćem šampionatu ima isto toliko pobeda. Međutim, i dalje se njegov tim nalazi u opasnoj zoni na 13. mestu Super lige sa 38 bodova.

Foto: N.Paraušić


"Crveno beli" su savladali Novi Pazar na minula dva međusobna duela u kojima su postigli čak devet, a nisu primili nijedan pogodak. Apsolutni su favoriti pred svojim "delijama" i savetujemo da kec pojačate golovima. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, ipak su u Kupu iznenađenja moguća.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,50)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 33)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)