DERBI ITALIJE U RIMU: Juve i Vlahović žele trofej u Kupu

Novosti online

11. 05. 2022. u 08:13

"Stara dama" formalni je domaćin na Olimpiku. Borba za trofej počinje u 21 čas.

ДЕРБИ ИТАЛИЈЕ У РИМУ: Јуве и Влаховић желе трофеј у Купу

FOTO: AP/Tanjug

Derbi Italije će se igrati pred punim "Olimpikom" jer su od prvog aprila pale restrikcije na kapacitet stadiona zbog kovida-19. Biće to poslednji derbi za Đorđa Kjelinija i Paola Dibalu u dresu Juventusa, dok bi mogao da bude i za Simonea Inzagija na klupi Intera ako i večeras razočara svoje navijače.

Jedna od stvari koje nedostaje Maksu Alegriju u ovoj sezoni je pobeda protiv jednog od najboljih klubova u Seriji A. "Stara dama" je u sudarima sa Interom, Milanom, Atalantom i Napolijem zabeležila pet remija i dva poraza.

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Simone Inzagi više nema pravo na grešku, već ih je sve ispucao u februaru i martu, i još jedan poraz bi mogao da dovede u pitanje čak i njegov opstanak na klupi u sledećoj sezoni. "Neroazuri" zaostaju za gradskim rivalom Milanom u trci za Skudeto, a ukoliko ostane bez oba trofeja, rastanak je prosto neminovan. 

Po svim analizama sa "čizme", ključni igrači u večerašnjem duelu biće Dušan Vlahović i Marcelo Brozović. Srbin je udarna igra "bjankonera", dok je hrvatski reprezentativac pravi motor na sredini terena aktuelnog šampiona.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)