"PEVCI" KLJUCAJU "LISICE": Totenhem - Lester

V.D.

01. 05. 2022. u 11:51

U 35. kolu engleske Premijer lige od 15 časova nas očekuje zanimljiv duel u koji jedni ulaze potpuno rasterećeni a drugi sa velikim pritiskom.

ПЕВЦИ КЉУЦАЈУ ЛИСИЦЕ: Тотенхем - Лестер

FOTO: AP/Tanjug

"Pevci" su na svega dva boda iza najvećeg rivala Arsenala i mesta koje vodi u Ligu Šampiona, ali forma im varira.

Tim Antonija Kontea već dve utakmice nije postigao gol. Ekipi koja ima veliki napadački potencijal kao što ga ima Totenhem to ne bi trebalo da se dešava.

Lester je tokom nedelje imao tešku utakmicu. Uspele su "lisice" da ostanu neporažene u 1/2 finalu Lige Konferencija u duelu sa ekipom Rome. Odavno tim Brendona Rodžersa u Premijer ligi nema rezultatskih ambicija. Sredina tabele je realni domet tima koji je prošle godine osvojio FA kup. U prvom ovosezonskom meču viđeno je čak pet golova, od toga dva u nadoknadi vremena, kada je Totenhem stigao do preokreta i uspeo da pobedi sa 2:3.

"Pevci" nemaju obaveza u Evropi. Totenhem u ovaj meč ulazi odmorniji i sa namerom da svom gradskom rivalu Arsenalu preuzme četvrtu poziciju. Igranje na dva fronta, u završnici sezone sve više uzima danak kada je Lester u pitanju. Očigledno je da su sve karte bacili na što bolji plasman u Ligi Konferencija gde imaju za cilj da osvoje trofej.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ RAJIČIĆ: Lak posao za “večite”