PRVI MAJ U BEOGRADU! Očekuje nas novi spektakl na hipodromu

V.D.

01. 05. 2022. u 08:21 >> 10:20

U nedelju na međunarodni praznik rada održaće se drugi trkački dan na hipodromu kraj Careve ćuprije

ПРВИ МАЈ У БЕОГРАДУ! Очекује нас нови спектакл на хиподрому

Foto: Miroslav Radojević

U nedelju sa početkom u 13.30 na prestoničkom hipodromu će se održati sedam galopskih nadmetanja a naša redakcija je izdvojila tri zanimljive trke za klađenje koje će približiti svojim čitaocima. 

Centralni događaj dana je trka koja nosi naziv "Vladislav Ribnikar", koja se trči u čast osnivača "Politike", čuvenog vlasnika konja i dobrotvora ovog trkališta na kome se nalazi i njegova bista u okviru počasne tribine. 

U trci dana za grla od 3 godine beogradska publika će imati čast da gleda i tri najskuplja trogoda ždrepca koja su ove zime uvezena specijalno za 100. Srpki galopski derbi koji će se održati na prestoničkom hipodromu 3.jula.

Ulaz na trkalište je besplatan a očekuje nas i TV prenos na Arena 5 kanalu.

Beogradskoj publici će se predstaviti Luis Fernando pulen trenera Anđelke Mihajlovski u vlasništvu KK "Perjanik" za koga je jesenas izdvojeno skoro 50 000 Evra i u čijem će se sedlu naći nekadašnji pobednik evropskog šampionata za mlade džokeje, Goran Mešetović. U trci će nastupiti još dva skupa grla. Unks vlasništvo Almina Alića u treningu kod desetostrukog šampiona trenera Bojana Šendekovića koji je sa sobom iz Engleske doneo dve pobede i u čijem će se sedlu naći džokej Milan Konkolj kao i 20 000 Evra plaćeni Zejn Nibras vlasništo Hajra Jusupovića u treningu kod Miroslava Jovanovića koga će jahati proslavljeni slovački džokej Jaroslav Linek. Poslednje navedeni ždrebac se već predstavio beogradskoj publici prvog trkačkog dana kada je zauzeo drugo mesto u Prolećnoj trci. U ovoj trci nastupiće još i Kormanac, Tramp Trlić, Banbolina, Fortuna Tvister, Iks Faktor i Magdalena.

Kvote:

Kormanac 12

Luis Fernando 4,5

Tram Trlić 20

Unks 3,5

Iks Faktor 16

Zejn Nibras 2.25

Bambolina 12

Fortuna Tvister 25

Magdalena 25

NAŠ TIP: Zejn Nibras (kvota 2.25)

Foto: Jelena Stefanović

Zejn Nibras i Milan Nikolić u sredini

Na startu listed okršaja na distanci dugoj 1600m za grla od četiri godine i starija koja nosi naziv po našoj trofejnoj ergeli "Ljubičevo" naći će se sedam učesnika. U jako neizvesnoj trci imaćemo prilike da vidimo osvajača "triple krune" Frst Tota, jednog od najboljih grla prošle godine Zvarovskog i nekrunisanog kralja beogradskog peska grlo zanimljivog imena For Fifti Tri koga će jahati sjajni slovački džokej Jaroslav Linek.

Kvote: 

Zvarovski 2,5

Frst Tot 3,5

Disko Bits 5

For Fifti Tri 7,5

Vormaster 12

Velington 25

Silvestris 6,5

NAŠ TIP: Frst Tot (kvota 3,5)

 

Foto: Miroslav Radojević

Frst Tot i Đorđe Perović

Trka koja nozi naziv Josip Kolar po čuvenom treneru ovih plemenitih životinja koji je osvojio čak 15 Derbija. Ovo će biti jako zanimljiva trka na distanci dugoj 1800m na čijem će se startu naći šest grla, čak pet uvezenih iz inostranstva i veteran Alkatraz koji brani boje domaćeg odgoja i nosi epitet neuništivog jer i sa devet godina trči sjajne forme. 

Kvote:

Alaktraz 3,5

Brejniak 5,5

Medžik Lut 4

Maj Dir Frend 2

Tomas Persi 6,5

Vilmer MekKlin 3

NAŠ TIP DANA: Maj Dir Frend (kvota 2)

Foto: Jelena Stefanović

Vilmer MekKlin, Maj Dir Frend i Alkatraz u borbi za pobedu

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!