NOVI SUDAR NAJPLAĆENIJIH TRENERA! Atletiko Madrid - Mančester siti

V.D.

13. 04. 2022. u 12:43

U revanš meču 1/4 finala Lige šampiona očekuje nas fenomenalan meč na "Vanda Metropolitano" stadionu u prestonici Španije.

НОВИ СУДАР НАЈПЛАЋЕНИЈИХ ТРЕНЕРА! Атлетико Мадрид - Манчестер сити

Foto: AP

U prvoj utakmici samo jedan klub je igrao fudbal, a to je bio Mančester siti. Izabranici Dijega Simeonea uglavnom su se skoncentrisali na odbranu, čekajući kontranapade, ne bi li ugrozili "građane", ali u toj koncentraciji nisu uspeli da upute nijedan udarac na gol protivnika.

"Jorgandžije" nisu uspele u svojoj nameri da "Etihad" stadion napuste neporaženi. Taktika temperamentnog Argentinca poklekla je sredinom drugog poluvremena.

Epa

Mančester siti je golom De Brujnea uspeo da ostvari minimalnu pobedu. Daleko od toga da su izabranici Pepa Gvardiole obezbedili plasman u 1/2 finale ovog elitnog takmičenja.

Atletiko igra na svom terenu i Čolo Simeone će morati da promeni taktiku i da u meč uđe ofanzivnije. Pep Gvardiola se vraća u domovinu i nema sumnje da će sve učiniti ne bi li njegovi izabranici prestonicu Španije napustili u velikom stilu.

Madriđani su neugodan protivnik na svom Metropolitanu. Simeone ume da igra na rezultat, ali ovog puta njegov tim je u rezultatskom zaostatku.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna