KLOP HOĆE TITULU! Liverpul - Votford

V.D.

02. 04. 2022. u 08:23

U uvodnom meču 31. kola engleske Premijer lige na "Enfild" stiže ekipa iz zone ispadanja koja se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih.

КЛОП ХОЋЕ ТИТУЛУ! Ливерпул - Вотфорд

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul je na najbolji mogući način iskoristio nekoliko kikseva lidera Mančeseter sitija i serijom pobeda uspeo je da bodovni zaostatak smanji na samo jedan bod.

"Crveni" ciljaju titulu i pred svojim navijačima igraju najbolji fudbal. Uostalom Liverpul je najefikasnija ekipa u Premijer ligi. Mnogo jače ekipe od današnjeg rivala, Enfild su napustale poražene.

Tanjug/AP

Votford je u prošlom kolu pobedio Sautempton u gostima. "Stršnjenovi" su osvojili tri važna boda i dalje imaju realne šanse da izbore opstanak u Premijer ligi. 

Danas gostuju na Enfildu gde su poslednju pobedu ostvarili pre više od dvadeset godina. Liverpul je izraziti favorit na ovom meču. Puleni Jirgena Klopa nemaju prava da gube bodove i verujemo da će upisati još jednu ubedljivu pobedu pred svojim navijačima.

Roj Hodžson inače nekadašnji menadžer Liverpula, bodove opstanka sa svojim izabranicima moraće da traži u duelima za timovima iz donjeg dela tabele. Liverpul je ipak za klasu ili dve jači.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,3)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!