DERBI KOLA U BUNDESLIGI: Dortmund - Lajpcig

V.D.

02. 04. 2022. u 08:18

U okviru 28. kola nemačkog prvenstva očekuje nas jako zanimljiv duel na "Signal Iduna Parku" između drugoplasirane i četvrtoplasirane ekipe na tabeli.

ДЕРБИ КОЛА У БУНДЕСЛИГИ: Дортмунд - Лајпциг

Profimedia

Borusija Dortmund nije uspela da pobedi Keln na gostovanju i na taj način Milioneri su propustili veliku šansu da se približe vodećem Bajernu iz Minhena na četiri boda.

Lajpcig je neporažen na prethodnih jedanaest utakmicama u svim takmičenjima. Bikovi nemaju šanse za titulu ali im predstoji borba za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.

Frajbugr i Hofenhejm im opasno dišu za vratom. Čini se da ni ove sezone "Milioneri" nisu kadar da prekinu dominaciju Bavaraca. Kad god dođu na korak od lidera, Borusija počinje da kiksira. Lajpcig je tim željan nadigravanja. Bikovima itekako prija igranje u Ligi Evrope, gde su se plasirali u 1/4 finale. Ovo je sudar dva tima koji igraju napadački fudbal. Očekujemo dosta golova iako je upitan nastup sjajnog mladog Norvežanina Erlinga Holanda.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)