LJUTA BORBA ZA PLEJ-OF: Šefild junajted - Midlzbro

V.D.

08. 03. 2022. u 08:56

POPULARNI "Smogovci" stižu na teško gostovanje na stadion "Bramel Lejn"

ЉУТА БОРБА ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Шефилд јунајтед - Мидлзбро

Foto: Profimedia

"Oštrice" su došle nadomak plej-ofa i vezali dva kiksa. Poraz od Milvola u gostima i samo bod osvojen na domaćem terenu protiv Notingema, doveli su do toga da ih današnji rival prestigne na tabeli.

Mildzbro se zasluženo nalazi na mestu koje vodi u plej-of. Mildzbro na svom terenu igra odlično, međutim, na poslednja dva gostovanja nisu osvojili ni bod. Dva poraza od timova koji se nalaze u donjem delu tabele (Bristol Siti i Bransli).

Meč koji odlučuje o tome koji će tim u plej-of. Šefild na svom terenu nije poražen već osam utakmica, pet pobeda i tri nerešena rezultata. Prednost domaćeg terena, loša forma Mildzbroa u gostima, navodi nas da prednost damo Šefildu.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)