HOĆE LI BRENTFORD KONAČNO POBEDITI? ''Oštrice'' su idealan protivnik za to

V.M.

13. 04. 2024. u 09:55

U okviru 33. kola Premijer lige fubaleri Brentforda će ugostiti Šefild junajted (16:00).

ХОЋЕ ЛИ БРЕНТФОРД КОНАЧНО ПОБЕДИТИ? Оштрице су идеалан противник за то

Foto: Profimedia

Nakon povratka Ajvana Tonija na teren malo ko je očekivao da će se domaćin naći u krizi od preko dva meseca bez pobede, ali to je upravo ono što se dešava. Povreda nekolicine prvotimaca je u potpunosti poremetila ritam Brentforda koji ne zna za trijumf još od februara i vezao je neverovatnih devet utakmica bez pobede.

Za vreme tog katastrofalnog niza osvojio je samo četiri boda i to je tri sakupio na poslednja tri meča, tako da i ne čudi što je blizu zone ispadanja na 15. mestu sa četiri poena prednosti u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte.

Doduše, u poslednjih nekoliko utakmica ''pčelice'' su pokazale poboljšanje u igri, pogotovo u remijima sa Junajtedom i Vilom i deluje da je pobeda sve bliža za četu Tomasa Franka koja danas ima idealnu šansu za to.

Na noge im dolazi slabašni Šefild koji se već sprema za Čempionšip jer je zacementiran za dno tabele sa samo 16 osvojenih poena u dosadašnjem toku takmičenja.

''Oštrice'' posebno loše igraju na gostovanjima gde su ostvarile samo jednu pobedu i sakupile šest bodova na 15 odigranih utakmica, tako da bez velikih očekivanja dolaze u prestonicu.

Ono što je zanimljivo je to da je Šefild neporažen na poslednjih šest međusobnih duela sa Brentfordom, a uz to ga je savladao u prvom delu sezone sa 1:0.

Ipak, smatramo da su domaćini kvalitetnija ekipa i da će to danas pokazati na terenu, te doći do preko potrebnih bodova u borbi za opstanak.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja