DEJAN DAMJANOVIĆ: Suvon preti iz prekida

Ž. U.

08. 07. 2023. u 07:38

Bivši napadač Seula, nakon dva uspešna predloga u petak analizira preostale mečeve najkvalitetnije lige Južnae Koreje

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Сувон прети из прекида

Ilustracija

Subota:

11.00 FIKS POHANG – ULSAN    1X, GG

Pohang je tradicionalno neugodan protivnik Ulsanu. Pobeđivao je aktuelnog prvaka i kada je za klasu bio slabiji. Ulsan u ovom delu sezone igra dobro. Lider je prvenstva, ali i kao takav, Pogang nije mesto gde bi fudbala mogao da se naigra. Premija će biti ako osovji bod.

12.00 SUVON FK – INČON   2

Suvon je poslednji. U njegovoj igri napredak se ne nazire.  Domaćin je porazom završio prošlo kola. Ne verujem da će sudbinu gubitnika uspeti da izbegne duelom sa Inčonom. 

12.30 DžONBUK – SEUL      1

Između ovih klubova, razlika u kvalitetu gotovo da ne postoji. Domaći teren i forma su jedini parametri zbog kojih sam se odlučio da ovaj par označim jedinicom.

Nedelja:

12.00 FIKS DEĐON – SUVON       GG&3+

Obe ekipe dugo čekaju na pobedu. Međusobni duel mogao bi da bude povod, gde će i jedni i drugi da je traže. Deđon ima bolje pojedince od Suvona, koji je majstor prekida.  Siguran sam da će iz jednog od retkih kornera ili slobodnjaka, golman Deđona uspeti da savlada.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)