DAMIR MIRVIĆ: "Tesno" u Brižu

Ž. U.

10. 02. 2023. u 13:10

FUDBALER Mariekerkea prognozira današnja tri meča najjačeg prvenstva Belgije

ДАМИР МИРВИЋ: Тесно у Брижу

Ilustracija

Petak:

20.00 OUD HEVERLE – SERKL  BRIŽ GG

Serkl Briž današnji meč sa Oud Heverleom čeka bez pet standardnih igrača prve postave. Pola ekipe je u stacionaru, što će goste da oslabi, ali ne toliko da ne bi mogli da dođu do počasnog gola.

20.45 BRIŽ – ST.  ŽILOAZ 0-2

Derbi kola. Briž je već duže u krizi. Ne finansijskoj koliko rezultatskoj. U zimskoj pauzi domaćin je pokušao da renovira tim, ali više je bilo odlazaka nego dolazaka. Aktuelni šampion se još traži, i dok se ne nađe ne bi smeo duel sa Sent Žiloazom da pretvori u goleadu.

20.45 EUPEN – MEHELEN 3+

Okršaj timova koji su komšije na tabeli očekujem da se završi sa najmanje tri gola, jer i jedni i drugi znaju da igraju samo ofanzivno. Međusobni duel akterima ne bi smeo da bude povod da taktike promene.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)