SRPSKA KOLONIJA BI DO NOVE POBEDE U MILANU! ''Rosoneri'' traže izlaz iz krize

V.M.

10. 02. 2023. u 12:01 >> 12:01

MILAN dočekuje Torino u prvoj utakmici 22. kola Serije A na ''San Siru''.

СРПСКА КОЛОНИЈА БИ ДО НОВЕ ПОБЕДЕ У МИЛАНУ! Росoнери траже излаз из кризе

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Domaćin ne zna za pobedu na prethodnih sedam utakmica u svim takmičenjima i nalazi se u velikom problemu. Pao je na šesto mesto na tabeli i neophodan mu je trijumf na večerašnjem susretu kako ne bi izgubio korak za vodećima. Sa druge strane, Torino je nastavio sa veoma dobrim igrama u drugom delu sezonu, popeo se na sedmo mesto i ima odlične šanse da se nađe u evropskim takmičenjima iduće sezone.

Milan je za vikend doživeo novi poraz od strane Intera koji ga je savladao pogotkom Lautara Martineza. Trenutni šampion je u velikom problemu i trener Stefan Pioli će morati da pronađe način da probudi svoj igrače. Za vreme prelaznog roka uprava mu nije obezbedila neka nova pojačanja i veoma je težak zadatak pred italijanskim stručnjakom.

''Rosonere'' sledeće nedelje očekuje osmina finala Lige šampiona u kojoj se sastaju sa Totenhemom, tako da bi pobeda na ovom meču mogla da podigne moral ekipi pred jako bitan deo sezone.

Torino se nalazi u odličnom ritmu. Na poslednjih pet utakmica ima dve pobede, isto toliko remija i poraz. Prošlog vikenda savladao je Udineze golom Karamoe i tako zauzeo sedmo mesto koje vodi u Ligu konferencija. ''Bikove'' je krajem prelaznog roka napustio Saša Lukić koji je otišao kod Mitrovića u Fulam, kao njegova zamena doveden je još jedan srpski reprezentativac, Ivan Ilić. Bivši igrač Verone je već debitovao i pokazao da će biti bitan šraf u timu Ivana Jurića.

Ovi timovi su već odigrali dva meča ove sezone, u oba navrata slavio je Torino. Prvo je trijumfovao kod kuće u 12. kolu Serije A rezultatom 2:1, dok je pre skoro mesec dana bio bolji na ''San Siru'' u četvrtfinalu kupa sa 0:1.

Domaćin će biti bez Benasera, Florencija, Menjona i Tomorija, dok su pod upitnikom nastupi Desta i Ibrahimovića.

Što se tiče gosta, Ivan Jurić neće moći da računa na Radonjića, Lazara, Pelegrija i Điđija, a neizvesni su nastupi Rićija i već pomenutog Ivana Ilića.

Očekujemo jednu dobru, zanimljivu utakmicu. Verujemo da je došlo vreme da Milan prekine crnu seriju i slavi pred punim tribinama ''San Sira''.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1, 80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)