ZAHVALNOST MEKSIČKOG AMBASADORA ŠABAČKOM GRADONAČELNIKU: Uskoro bratimljenje gradova?

22. 05. 2021. u 12:19

- ZAHVALjUJEM Vam na pozivu da prisustvujem ceremoniji uručenja aprilskih nagrada Grada Šapca 22. aprila. Bila je to prilika koju ću pamtiti i, takode Vam se zahvaljujem na prisustvu u toku otvaranja izlolbe ,,Mnogobrojne mogućnosti linije" u Kulturnom centru grada - stoji u pismu koje je gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić, dobio od Karlosa Isaura Feliksa Korone, ambasadora Meksika.

ЗАХВАЛНОСТ МЕКСИЧКОГ АМБАСАДОРА ШАБАЧКОМ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ: Ускоро братимљење градова?

Foto: V. Mitrić

- Ambasada ceni interesovanje Vašeg grada da upozna deo meksičke umetnosti kao dokaz prijateljstva i saradnje - stoji u pismu zahvalnosti gradonačelniku Šapca.

- Kao što smo pričali, ambasada je spremna da podrži saradnju sa gradom Šapcem i zato je pisano Ministarstvu spoljnih poslova Meksika da istrži koii bi grad naše države mogao da podeli značajna iskustva sa vama i da uzme u obzir uspostavljanje zvanične saradnje, možda na osnovu bratimljenja gradova. Ambasada smatra da ovaj vid komunikacije i saradnje, pored toga što doprinosi našim društvima, doprinosi takode i jačanju veza izmedu naših država.

Ambasada će, po rečima meksičkog ambasadora, "nastaviti da bude u kontaktu sa timom gradonačelnika Pajića, u okviru ove ili bilo koje druge teme o saradnji sa gradom Šapcem. Koristim priliku da Vam ponovim zahvalnost i uputim Vam pozdrave".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna