ŠABAC DOBIO PRIVREDNI SAVET: U novo gradsko telo ušli uspešni privrednici, predsednica Milenca Srećković

V. Mitrić

21. 05. 2021. u 17:21

GRADSKO veće Šapca, kojim je predsedavao gradonačelnik, dr Aleksandar Pajić, jednoglasno usvojilo predlog rešenja o obrazovanju Privrednog saveta grada Šapca i predlog odluke o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju stambenih zdanja na seoskom području.

ШАБАЦ ДОБИО ПРИВРЕДНИ САВЕТ: У ново градско тело ушли успешни привредници, председница Миленца Срећковић

Foto: V. Mitrić

Formiran je Privredni savet u čijem sastavu se nalaze predstavnici renomiranih kompanija, uspešni privrednici, kao i predstavnici grada Šapca i Gradske uprave. Milenca Srećković direktorka “Seta d.o.o” imenovana je za predsednika Privrednog saveta.

Predstavljen je i programa o učešću grada Šapca u projektu o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava stambenih objekata. Grad Šabac će učestvovati u sufinansiranju projekta Ministarstva rudarstva i energetike u visini od pet miliona dinara, kako bi omogućio stanovnicima seoskih domaćinstava da dobiju bespovratna sredstva za zamenu stolarije. Ovim projektom finansiraće se sanacija stambenih objekata, krovova, fasada, zamena spoljašnjih vrata i prozora, termička izolacija zidova…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati