CRNI PODACI IZ VRANJA: Broj sahrana znatno povećan u odnosu na prošlu godinu

J. S.

05. 05. 2021. u 09:42

PREMA podacima javnog komunalnog preduzeća „Komrad“ prva četiri meseca ove godine bilo 160 sahrana više u odnosu na prošlu godinu.

ЦРНИ ПОДАЦИ ИЗ ВРАЊА: Број сахрана знатно повећан у односу на прошлу годину

Foto: J. S.

Izvršna direktorka ovog preduzeća Nela Cvetković, kaže da su ovo podaci za dva gradska groblja za koje je „Komrad“ zadužen. U mesecu za nama bilo je  ukupno 63 sahrana od tog broja sahranjeno je 25 pokojnika po protokolima korona sahrana .

Prema njenim rečima uporedna statistika pokazuje rapidno povećan broj sahrana od početka godine. Ilustracije radi u martu prošle godine bilo je 33 sahrane, dok su ove godine obavljene čak 102.

U februaru je je prošle godine sahranjeno 44 ljudi, dok je ove godine ta brojka 77.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)