DRŽAVA GRADI BAZEN: Ministarka Tatjana Matić u LJuboviji

V.Mitrić

30. 04. 2021. u 12:43

MINISTARKA trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je opštinu Ljubovija, gde je, u društvu Milana Jovanovića, predsenioka opštine i Gorana Josipović, predsednika lokalnog parlamenta, prisustvovala polaganju kamena temeljca za početak izgradnje otvorenog bazena u sklopu sportsko- rekreativnog kompleksa .

ДРЖАВА ГРАДИ БАЗЕН: Министарка Татјана Матић у Љубовији

Foto: V.Mitrić

- Veliko mi je zadovoljstvo što ispred resornog ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije prisustvujemo na polaganju kamena temeljca za bazen u Ljuboviji -rekla je ministarka. - Ovo je jedan od infrastrukturnih projekata čija je vrednost u prvoj fazi 15 miliona dinara , koje je resorno ministarstvo finansiralo. Inače smo ukupno od 2015. pa zaključno sa prošlom godinom za opštinu Ljuboviju izdvojili oko 27 miliona dinara za različite vrste projekata. Verujemo da će ovo biti uspešan početak izgradnje bazena i spremni smo naravno da kao ministarstvo i dalje investiramo u razvoj turizma kako u Ljuboviji tako i u regiji Zapadne Srbije zato što je to jedna od najposećenih regija i jedna od turističkih destinacija u Srbiji koja ima najveći broj posetilaca.

Opština Ljubovija, prema njenim rečima, „ treba sve više da se bazira na razvoju turizma, pre svega infrastrukturnih kapacitete u sklopu toga, ponuda nekih novih usluga“.

Naravno da će ovaj bazen biti izuzetno značajan- rekla je ministarka Tatjana Matić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)